Bouwacademie

Noordersluis Bouwgroep wil een vitale en resultaatgerichte organisatie zijn, die is voorbereid op de toekomst. Een toekomst waarbij corporatie leren centraal staat evenals de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Want alleen wanneer we deze twee combineren zijn we in staat om als organisatie te groeien. Vanuit deze ambitie heeft de directie het initiatief genomen om een interne ‘academie’ in te richten.De focus van deze ‘academie’ ligt op persoonlijk leiderschap, teamontwikkeling en organisatieontwikkeling.

Bouwen met betrokken mensen
Als geen ander gelooft de Noordersluis Bouwgroep erin dat je samen meer bereikt dan alleen. Door samen te werken, versterk je elkaars kracht. Samen met onze mensen, samen met onze opdrachtgevers en samen met onze onderaannemers.

Ontwikkelingen in balans
Als organisatie zijn we gericht op de technische innovatie. Het is vanzelfsprekend dat we in onze productkwaliteit en bedrijfsprocessen steeds een verbeterslag willen toepassen. Ook spelen we in op de klantbehoeften en de veranderingen in de markt.

Voor de toekomst is alleen een technische innovatie niet voldoende. Het gaat ook om de sociale innovatie, de ontwikkeling van de persoonlijke waarden. Immers, wanneer deze twee in balans zijn is een organisatie in staat om te groeien. Bij de Noordersluis Bouw Academie ligt de focus op de sociale innovatie en daarbij nemen we corporate leren als instrument.