Stage / afstuderen

Momenteel hebben wij de volgende stages / afstudeerplekken

CALCULATOR

Standplaats: Lelystad
Als stagiair(e) op de calculatieafdeling werk je aan het opstellen en bespreken van prijsspiegels, je bereid inschrijfstukken voor, je vraagt offertes aan van onderaannemers en leveranciers en beoordeeld deze. Bij Noordersluis Bouwgroep krijg je volop de ruimte om deze opdrachten zowel zelfstandig als gezamenlijk uit te voeren. Ben je een zelfstandige, praktische en resultaatgerichte student(e), dan zijn we op zoek naar jou!

PR & COMMUNICATIE

Standplaats: Lelystad
Social media, persberichten en websites onderhouden. Klinkt je dit interessant? Dan ben je op het juiste adres. Je zult ervoor zorgen dat Noordersluis gevonden wordt met het onderhouden van social media kanalen, ontwikkelen en bijhouden van verschillende websites en het opstellen en uitvoeren van het communicatieplan. Ben je enthousiast geworden van deze stage? Dan willen wij kennis met je maken.

HUMAN RESOURCES MANAGEMENT

Standplaats: Lelystad
Als HR stagiair(e) loop je mee in alle dagelijkse processen van een P&O manager. Je werkt aan verschillende taken tijdens je stage. Je helpt mee ontwikkelen aan interne trainingsprogramma’s, je helpt mee met de werving en selectie van personeel en overige uitdagende HR taken. Wil je deze stage aan met een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel? Bekijk snel deze stage.

PLANONTWIKKELING

Standplaats: Lelystad
Vind je het leuk om verkoop en kopers begeleiding te ondersteunen, aanvragen en beheren van vergunningen dan past deze stage bij jou! Bij Noordersluis Bouwgroep krijg je volop de ruimte om opdrachten zowel zelfstandig als gezamenlijk uit te voeren. Je bent flexibel en resultaatgericht in gesteld en je bent klaar om de uitdaging aan te gaan, lees dan verder!

UITVOERDER

Standplaats: Lelystad
We zijn op zoek naar jou! Voor de uitvoering bij de Noordersluis Bouwgroep hebben wij een stagiair(e) nodig! Je bewaakt de uitvoerings- en materieelplanning, je signaleert, beoordeeld en je legt vast van overschrijdingen. Wil jij de uitdaging aan bij Noordersluis en ben je leergierig om mee te lopen bij onze projecten. Bekijk deze stage!

WERKVOORBEREIDER

Standplaats: Lelystad
Ben jij op zoek naar een stage als werkvoorbereider? Dat kan bij Noordersluis Bouwgroep. Je werkt mee aan het opstellen en bespreken van prijsspiegels, je vraagt offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je werkt in een team met een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Word jij enthousiast van deze stage, klik dan snel verder!